fbpx

Utbildning

Workshop i annonsering på FB & Instagram:

15% rabatt i november!

Som småföretagare kan det vara tryggt och fördelaktigt att själv kunna arbeta med digitalannonsering och vara aktiv på ett bra sätt på social medier. Vill du själv kunna lägga upp effektiva annonser på FB och Instagram? Vill du bli bättre på att arbeta strategiskt med dina sociala medier? Gå någon av mina minikurser! Tid är pengar så vi ses digitalt, privat, effektivt och lägger upp utbildningen så att den passar dig, dina behov och dina förkunskaper. 

social media, social, keyboard-4140959.jpg

Workshop i annonsering på FB & Instagram - 15% rabatt i november

Pris: 2995:-

Moms tillkommer. Priset gäller för 2h privat digital workshop för en person tillsammans med marknadsföringskonsult Anna Isberg. 

Annonsering på FB & Instagram

Lär dig hur annonsverktygen fungerar

Har du ibland lagt upp annonser på FB & Instagram men inte fått det utfall du velat? Eller har du gått vilse bland all de verktyg som Meta har för annonsering, så som tex Ads Manager, Meta Business Suite, Ad Sets, annonskonto mm mm? Då kan jag hjälpa dig! Efter en 2h genomgång digitalt så kommer du kunna följande:

Workshopen är digital och leds av marknadsföringskonsult Anna Isberg. Om du efter utbildningen kör fast i ditt annonseringsarbete framöver så bjuder jag på 30 min konsultation! 

Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig om en tid för workshop!

laptop, mobile, instagram-3781384.jpg

Arbeta stategiskt med sociala medier & content

Lär dig hur du kan bli bättre på innehåll

Har du ibland svårt att komma på vad du ska fylla dina sociala medier med, dvs vilken typ av content du ska skapa? Glömmer du bort att uppdatera dina kanaler, och att underhålla dem? Den här workshopen riktar sig till dig som har lite koll på sociala medier och som inser vikten av att vara aktiv där. Men som behöver lite hjälp och idéer kring hur man fyller kanalerna med bra innehåll. Efter workshopen kommer du att kunna: