fbpx

Våra tjänster

Vi hjälper dig och ditt företag att växa och nå ut med rätt budskap i rätt marknadsföringskanaler. Vi tittar på hur och var ni syns idag och hur marknadsföringen i era kanaler ser ut. Vi identifierar var det finns utrymme för förbättringar med syftet att ni ska kunna växa och nå ut starkare till era målgrupper. Har ni redan koll på detta? Grattis! Då kan vi hjälpa er med bra innehåll i era kanaler.

Hemsida

Hemsidor

Behöver du en hemsida eller uppdatera en befintlig?

Vi bygger enkla och användarvänliga hemsidor i bla WordPress, WIX, One.com och Shopify som är SEO anpassade, dvs  sökordsoptimerade och väl sökbara på Google. Vi ser till att din hemsida kopplas till Facebook, Instagram och övriga sociala medier. Detta är viktiga saker som gör att din hemsida blir mer sökbar vilket ökar chansen att din målgrupp hittar ditt företag på webben. Ett besök på din sida ska locka kunden till att handla, boka etc. Vi bygger in tydliga uppmaningar på hemsidan som uppmuntrar till köp. Vi kan även hjälpa dig att få din sida att prestera bättre med hjälp av Google Analytics och Google Business. 

Just nu! Kampanj - En ny hemsida för 9 995kr

Följande ingår: 

Kostnader för webbhotell, domän etc tillkommer, likaså kostnader för eventuella inköp /rättigheter till bilder och film.  Kostnader för konstruktion av webbshop ingår inte i kampanjpriset utan offereras på förfrågan. Om stora mängder information önskas på hemsidan som tex kartotek av bilder, filer eller likande så kan eventuellt extra kostnader tillkomma. Moms tillkommer.  

Sociala Medier FB Instagram

Sociala Medier

Vill du bli starkare på sociala medier?

Vi hjälper dig att fokusera på rätt sociala medier och tar fram strategier för vad du ska fylla dem med, dvs content marketing. Vi kan arbeta fram strategier, och arbeta med inlägg, bilder, profilering och annonsering. Om du själv vill jobba med bilder och inlägg så kan vi hjälpa dig att växa och få fler följare via vår tjänst ”Grow On Instagram”.  

Annonser & Kampanjer

Vill du ha hjälp med idéer till din marknadsföring?

Vi kan hjälpa dig med kampanjidéer, content och annonsutformning. Vi arbetar både med traditionella medier  och sociala medier. Har du även egna idéer så är det toppen, då kan vi ta dem vidare tillsammans. Succé!

Grafisk profil

Grafiska Profiler

Vill du ha ett varumärke som ser snyggt & enhetligt ut?

Saknar du en logga eller vill  du uppdatera din gamla? Det kan vi hjälpa dig med. Vi tar även fram grafiska profiler som gör att ditt varumärke får ett professionellt och enhetligt utseende i alla  marknadsföringskanaler.

Affärsutveckling

Hur paketerar du ditt erbjudande på bästa sätt?

Har du många bra idéer men är osäker på hur du ska göra för sammanställa och sälja ditt erbjudande? Kanske har du redan en verksamhet igång som du vill ta till nästa nivå men är osäker på hur du ska nå ut med ditt budskap? Vi kan sammanställa dina affärsidéer och paketera dem till produkter och tjänster som är tydliga, attraktiva och enkla att kommunicera. 

never stop learning, continuing education, learning-3653430.jpg

Utbildning

Vill du lära dig mer om sociala medier & annonsering?

Vill du själv kunna lägga upp effektiva annonser på FB och Instagram? Vill du bli bättre på att arbeta strategiskt med dina sociala medier? Gå mina minikurser! Vi ses digitalt, privat och lägger upp utbildningen så att den passar dig, dina behov och dina förkunskaper. Läs mer här!

Jaaaa det här låter ju toppen!

Hör av dig så skapar vi något bra tillsammans.