fbpx

Våra tjänster

Vi hjälper dig och ditt företag att växa och nå ut med rätt budskap i rätt marknadsföringskanaler. Vi tittar på hur och var ni syns idag och hur marknadsföringen i era kanaler ser ut. Vi identifierar var det finns utrymme för förbättringar med syftet att ni ska kunna växa och nå ut starkare till era målgrupper. Har ni redan koll på detta? Grattis! Då kan vi hjälpa er med bra innehåll i era kanaler.

Hemsida

Hemsidor

Behöver du en hemsida eller uppdatera en befintlig?

Vi bygger enkla och användarvänliga hemsidor i WordPress, WIX och Shopify som är sökordsoptimerade och googlevänliga. Vi lär dig gärna hur du själv gör löpande uppdateringar på din hemsida. Vill du inte själv uppdatera din hemsida så kan vi så klart hjälpa dig med uppdateringar. Vi kan även hjälpa dig att få din sida att prestera bättre med hjälp av Google Analytics och Google Business. 

Sociala Medier FB Instagram

Sociala Medier

Vill du bli starkare på sociala medier?

Vi hjälper dig att fokusera på rätt sociala medier och tar fram strategier för vad du ska fylla dem med, dvs content marketing. Vi kan arbeta fram strategier, och arbeta med inlägg, bilder, profilering och annonsering. Om du själv vill jobba med bilder och inlägg så kan vi hjälpa dig att växa och få fler följare via vår tjänst ”Grow On Instagram”.  

Annonser & Kampanjer

Vill du ha hjälp med idéer till din marknadsföring?

Vi kan hjälpa dig med kampanjidéer, content och annonsutformning. Vi arbetar både med traditionella medier  och sociala medier. Har du även egna idéer så är det toppen, då kan vi ta dem vidare tillsammans. Succé!

Grafisk profil

Grafiska Profiler

Vill du ha ett varumärke som ser snyggt & enhetligt ut?

Saknar du en logga eller vill  du uppdatera din gamla? Det kan vi hjälpa dig med. Vi tar även fram grafiska profiler som gör att ditt varumärke får ett professionellt och enhetligt utseende i alla  marknadsföringskanaler.

Affärsutveckling

Hur paketerar du ditt erbjudande på bästa sätt?

Har du många bra idéer men är osäker på hur du ska göra för sammanställa och sälja ditt erbjudande? Kanske har du redan en verksamhet igång som du vill ta till nästa nivå men är osäker på hur du ska nå ut med ditt budskap? Vi kan sammanställa dina affärsidéer och paketera dem till produkter och tjänster som är tydliga, attraktiva och enkla att kommunicera. 

never stop learning, continuing education, learning-3653430.jpg

Utbildning

Vill du lära dig mer om sociala medier & annonsering?

Vill du själv kunna lägga upp effektiva annonser på FB och Instagram? Vill du bli bättre på att arbeta strategiskt med dina sociala medier? Gå mina minikurser! Vi ses digitalt, privat och lägger upp utbildningen så att den passar dig, dina behov och dina förkunskaper. Läs mer här!

Jaaaa det här låter ju toppen!

Hör av dig så skapar vi något bra tillsammans.